Betaalmethoden

Betaalmethoden

BETALEN
Wij maken gebruik van verschillende betaalproviders. Iedere betaalprovider biedt verschillende manieren van betalen waaronder: PayPal of iDeal.
Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels:

 • iDEAL Deze betaalmethode mogelijk voor rekeninghouders bij ABN Amro, ASN, Frieslandbank, ING/Postbank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank, van Lanschot Bank enz. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 • PayPal
  Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de lampenkappen-webwinkel.nl-website.

 • Overschrijving
  Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en als uw bestelling verzonden wordt. 

  Onze betaalgegevens:

  Rekeningnummer: 4374152

  Rekeninghouder: Delicious Interiors VOF

  Bank: ING bank

  IBAN: NL10INGB0004374152

  SWIFT / BIC: INGBNL2A

   
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »